Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    нищо не ти трябва. няма такива патрони в коланите. има само една механика която при рязко дръпване блокира колана. ако не можеш да го освободиш смени и него.
    в централата е всичко , тя е отделна система и еърбеците са директно вързани към нея. по принцип може да възстановиш и твоята, но употребявани вървят по 20-30 лв. откачаш акумулатора , сменяш двата бега и после централата и няма да ти свети и лампата на таблото.
    На JTD фейслифт ИМА пиропатрони Освен това системата е MY97
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да, това, че не се виждат пиропатроните не значи, че ги няма... И не е единствената им възможна позиция при закопчалката на колана

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        На JTD фейслифт ИМА пиропатрони Освен това системата е MY97
        ами според manual-а няма. а и освен това и на централата няма изходи за тях

http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...203/Airbag.PDF

http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...%20Sidebag.PDF

разликата в MY97 е че има кантар на пасажерската седалка и евентуално странични възглавници с отделни датчици.
        точка

Comment

ами според manual-а няма. а и освен това и на централата няма изходи за тях

http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...203/Airbag.PDF

http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...%20Sidebag.PDF

разликата в MY97 е че има кантар на пасажерската седалка и евентуално странични възглавници с отделни датчици.
          ДА И? Ти механични пиропатрони виждал ли си? Явно не! И явно за тебе разлика м/у 2 централи които са през 5 години не е разлика
          Айде със здраве не мисля че си заслужава да пиша при положение че не схващаш!
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            ДА И? Ти механични пиропатрони виждал ли си? Явно не! И явно за тебе разлика м/у 2 централи които са през 5 години не е разлика
            Айде със здраве не мисля че си заслужава да пиша при положение че не схващаш!
            е баш де, не е пиропатрон а е механика. ако има нужда, сменя си колана и си свирка. там няма датчици и връзка с централата, няма обучения и такива истории. аз какво му писах още в началото.
            точка

Comment

е баш де, не е пиропатрон а е механика. ако има нужда, сменя си колана и си свирка. там няма датчици и връзка с централата, няма обучения и такива истории. аз какво му писах още в началото.
              Ми в началото пишеше че имало само механика за прибиране на колана аз така разбрах
              sigpic

Comment

Колеги мерси за мненията ..... обаче ми трябват конкретни отговори .......
                Днес си я взех от маистора и наближава момента да се работи по интериора......
                за това ако някои има 100% представа ..да даде няква насока от каде да почна ....

Ето и малко снимки колата е мръстна ама тва да е косура ........ още не знам как върви ...тря да си слагам радиаторите ...... Само че на 24ти и предстои бал и колата ще тря да почака .....
                Иначе ако някои има някви идеи за довършителните работи да казва
                Attached Files
                Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 18:35.
                sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Колеги .....някои ще може ли да ми каже дали съществува вариант да си върна предния номер в КАТ и да ми направят нов ...... понеже моя е унищожен ........ (евентуално ако някои знае и за кви пари стааа дума )

Comment

номерата са в комплект!
                    Отиваш в кат и пререгистрираш. (нови талони и нови номера)

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      номерата са в комплект!
                      Отиваш в кат и пререгистрираш. (нови талони и нови номера)

е не може ли просто да ми направят нови номера със същите букви и цифри .......

Comment

не може, нов номер ти трябва. другия вариант е да го изправиш или ако е счупен, в някоя рекламна агенция да ти го подлепят. може и сам да го лепнеш с двойнолепящо тиксо на 3М.
                        точка

Comment

дефакто да ми направят нов номер се1 ..... или ?

Comment

не могат да ти направят нов номер. те са готови. отиваш, сменят ти номерата и талона срещу съответната сума и това е. другия вариант е да оправиш твоя.
                            точка

Comment

емиии нз моя е мн помлян ..надран ...... абе ще кача снимка тея дни .....

Comment

Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                                емиии нз моя е мн помлян ..надран ...... абе ще кача снимка тея дни .....
                                Ама ти си верно баси бомбето , изправяш го отиваш в някоя рекламна агенция да ти налешпят фолио отгоре и караш, пък като искаш вкарай се с филм нови номера, няма да си първата кола с намачкан номер, навремето като се сетя едни с едно БМВ как му направих номера на хармоника че ми взе предимството...
                                145 1.7 16V Boxer

Comment

Working...
                                X